Jisoo i Paris: När Cartiers smycke försvann

Cartiers ikoniska Trinity-smycke, känt för sina tre sammanflätade ringar, firar sitt 100-årsjubileum i år. För att uppmärksamma detta anordnades tre fester i New York, London och Paris – städer där Cartiers butiker har funnits sedan tidigt 1900-tal. Den franska juveleraren inledde därmed ett års långt firande.

En av de som deltog i jubileumsfesten var K-popstjärnan Jisoo från BLACKPINK. Iklädd en elegant svart axelbandslös klänning och med håret utslaget i en mittbena strålade hon som en riktig kunglighet. Men fansen upptäckte snabbt att den ikoniska Trinity-halsbandet saknades när hon lämnade evenemanget. En fan lade upp en fråga på X och undrade vart smycket hade tagit vägen.

Fansen passade snabbt på att dra paralleller till filmen “Ocean’s 8” och skämde ut Jisoo på sociala medier. “Hon drog en Ocean’s 8” skämtade de och fyllde X med roliga tweets. “Ocean’s 8” är en amerikansk spionkomedi och den fjärde filmen i Steven Soderberghs “Ocean’s”-serie. I filmen genomför en grupp kvinnor en intelligent kupp under det årliga Met Gala på Metropolitan Museum of Art i New York. Filmen har en stjärnspäckad ensemble bestående av Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway och Rihanna.

Fansen drog paralleller till Anne Hathaways karaktär i “Ocean’s 8”, som förlorar ett dyrbart lånad halsband i filmen. Här är några reaktioner på Jisoos situation:

Det avslutande evenemanget för Trinity-firandet ägde rum i Paris, där Cartier anordnade tre olika middagar på olika platser samt en stjärnspäckad efterfest på ikoniska Petit Palais. Under kvällen fick Jisoo ett ringvärde av $18,000, som en gåva från juveleraren.

Vid efterfesten träffades de fyra Trinity-stjärnorna Jisoo, Jackson Wang, Paul Mescal och Yara Shahidi. Där fanns även Cartiers långvariga ambassadörer Rami Malek och Jake Gyllenhaal. Kända ansikten som Monica Bellucci, Vanessa Kirby och Emma Corrin var också närvarande under den glamorösa kvällen.

Fansen jublade när de fick se en klipp där BLACKPINK-idolen Jisoo och Jackson Wang pratade vänligt med varandra. Klippet spred sig snabbt online och fansen älskade att se sina två favorit K-pop-idoler prata tillsammans.

Jisoo återvände från Paris den 9 februari 2024 och har sedan dess varit upptagen med olika exklusiva varumärken. Fansen väntar ivrigt på att få höra om hennes framtida planer och solosatsningar. Missa inte att se en skådespelare från “Breaking Bad” i en helt ny roll HÄR

FAQ:

1. Vad firar Cartier genom att anordna tre fester i New York, London och Paris?
Cartier firar 100-årsjubileet av sin ikoniska Trinity-smycke, känt för sina tre sammanflätade ringar.

2. Vilka städer har Cartiers butiker funnits sedan tidigt 1900-tal?
Cartiers butiker har funnits i New York, London och Paris sedan tidigt 1900-tal.

3. Vilken K-popstjärna deltog i jubileumsfesten?
K-popstjärnan Jisoo från BLACKPINK deltog i jubileumsfesten.

4. Vad hände med Jisoos ikoniska Trinity-halsband under evenemanget?
Jisoo saknade ikoniska Trinity-halsbandet när hon lämnade evenemanget.

5. Vad är “Ocean’s 8” och vad är parallellen till Jisoos situation?
“Ocean’s 8” är en amerikansk spionkomedi där en grupp kvinnor genomför en kupp under det årliga Met Gala. Fansen skämtade och drog paralleller till Jisoos situation där en dyrbart lånad halsband saknades.

6. Vilka kända personer var närvarande vid det avslutande evenemanget i Paris?
Vid det avslutande evenemanget i Paris var Trinity-stjärnorna Jisoo, Jackson Wang, Paul Mescal och Yara Shahidi närvarande. Även Cartiers ambassadörer Rami Malek och Jake Gyllenhaal, samt kända ansikten som Monica Bellucci, Vanessa Kirby och Emma Corrin var närvarande.

7. Vad fick Jisoo som en gåva under kvällen?
Under kvällen fick Jisoo ett ringvärde av $18 000 som en gåva från Cartier.

8. Vem pratade Jisoo vänligt med under efterfesten?
Jisoo pratade vänligt med Jackson Wang under efterfesten.

Definitions:
– Trinity-smycke: Ett smycke från Cartier, känt för sina tre sammanflätade ringar.
– K-popstjärna: En musikartist som är en del av K-pop-genren, som kommer från Sydkorea.
– Jubileumsfest: En fest som firar ett speciellt jubileum, i det här fallet Cartiers 100-årsjubileum av Trinity-smycket.
– Dyrbart lånad: Ett objekt som är mycket värdefullt och som har lånats ut till någon.
– Ambassadörer: Personer som representerar och samarbetar med ett specifikt varumärke eller företag för att marknadsföra det.
– Ikoner: Kända och inflytelserika personer i en viss bransch eller område.
– Afterfest: En fest som äger rum efter en större händelse eller evenemang.

Suggested related link:
Cartier (“https://www.cartier.com”)