Jared Goff och Jared juvelerare i en unik partnerskap

Under NFL-säsongen bildade Jared, en av de mest exklusiva divisionerna inom Signet Jewelers Ltd., en partnerrelation som verkade naturlig för företaget.

“Vi började märka att fansen på varje Detroit Lions match höll upp skyltar där det stod ‘Vi gick till Jared.’ Det var en vridning på reklamfilmerna som Jared brukade visa, med taglinjen ‘Han gick till Jared’,” berättade Claudia Cividino, president för Jared. “Så vi började lägga märke till laget” – och till Jared Goff, Lions stjärnquarterback.

Innan NFC-mästerskapet den 28 januari publicerade Jared en annons i Detroit Free Press där man hyllade Detroit, Detroit Lions-fansen och Goff. Det hade gått 32 år sedan Lions senast var med i NFL-slutspelet och laget tog sig ända till NFC-mästerskapet men förlorade mot San Francisco 49ers i en spännande match.

Tidigt på fredagsmorgonen i Las Vegas, där årets Super Bowl kommer att äga rum, träffade Goff Cividino i ett svit på Four Seasons. Hon överlämnade en Breitling Super Chronomat-klocka, värd 11 500 dollar, till Goff och 10 stycken till Goff att ge som gåvor till hans Lions-linjemän. Därmed var partnerskapet bekräftat.

“Han blev verkligen rörd av gåvan vi valde att ge hans linjemän och hade ingen aning om att vi hade skapat specialanpassade lådor till honom. Han satte sig ner och skrev på varje gåva”, berättade Cividino. Det finns en inskription på boxen som lyder: “Varje sekund av detta år var tidlöst. Tack för en historisk säsong och för att ha återfört segerglädjen till Detroit. Njut av denna gåva från Jared. Från din Jared.”

Klockorna kommer att skickas till linjemännen inom en vecka. “Det kommer att finnas andra saker vi kommer att göra tillsammans i framtiden. Vi kommer inte att prata om det just nu”, sa Cividino. “Partnerskapet har potential. Jared är mycket entusiastisk över detta.”

Förra året gjorde Jared en medaljong på uppdrag av Cleveland Cavaliers proffsbasketlag för att hylla lagets mest värdefulla spelare under matcherna, men årets koppling till sport är annorlunda.

“Vi delar namnet Jared men detta partnerskap med de två Jareds är mycket djupare än så. Jared, fotbollsspelaren, förde mycket hjärta till sitt lag och sina spelare, och framförallt till staden Detroit. Det finns egenskaper som vi tror att vi delar som varumärke. Vi anslöt oss till honom och hans sinne för ödmjukhet. Han är hårt arbetande, intelligent och jordnära.”

En FAQ-sektion baserad på huvudämnena och informationen som presenteras i artikeln:

Fråga: Vilken relation har Signet Jewelers Ltd, och särskilt Jared, med NFL?

Svar: Jared, en av de mest exklusiva divisionerna inom Signet Jewelers Ltd., har etablerat en partnerrelation med NFL.

Fråga: Varför började Jared intressera sig för Detroit Lions?

Svar: Jared märkte att fansen på varje Detroit Lions match höll upp skyltar där det stod “Vi gick till Jared.” Detta var en vridning på reklamfilmerna som Jared brukade visa med taglinjen “Han gick till Jared”. Därför började de uppmärksamma laget och särskilt Jared Goff, Lions stjärnquarterback.

Fråga: Vilken annons publicerade Jared innan NFC-mästerskapet?

Svar: Jared publicerade en annons i Detroit Free Press där de hyllade Detroit, Detroit Lions-fansen och Goff. Det hade gått 32 år sedan Lions senast var med i NFL-slutspelet och laget hade tagit sig ända till NFC-mästerskapet men förlorade mot San Francisco 49ers.

Fråga: Vilken gåva överlämnade Jared till Goff?

Svar: Jared överlämnade en Breitling Super Chronomat-klocka, värd 11 500 dollar, till Goff och 10 stycken till Goff att ge som gåvor till hans Lions-linjemän.

Fråga: Vad stod det på inskriptionen på gåvorna?

Svar: På boxen finns en inskription som lyder: “Varje sekund av detta år var tidlöst. Tack för en historisk säsong och för att ha återfört segerglädjen till Detroit. Njut av denna gåva från Jared. Från din Jared.”

Fråga: Skickas klockorna till linjemännen?

Svar: Ja, klockorna kommer att skickas till linjemännen inom en vecka.

Fråga: Finns det fler samarbeten planerade mellan Jared och Goff?

Svar: Enligt Claudia Cividino, president för Jared, kommer det att finnas fler saker de kommer att göra tillsammans i framtiden, men inga detaljer har delats ännu. Partnerskapet har stor potential, och Goff visar stor entusiasm för det.

Definitioner för viktiga termer och jargong som används i artikeln:

– NFC: National Football Conference – en av de två konferenserna i National Football League (NFL).
– NFL: National Football League – den professionella amerikanska fotbollsligan.
– Super Bowl: Den årliga mästerskapsmatchen i NFL, där vinnarna från AFC och NFC möts.
– Detroit Lions: Ett professionellt amerikanskt fotbollslag baserat i Detroit, Michigan.
– NFC-mästerskapet: Finalmatchen inom NFC som avgör vilket lag som kommer att representera konferensen i Super Bowl.

Föreslagna relaterade länkar till huvuddomänen:

Jared.com – Jareds officiella webbplats.
NFL.com – NFL:s officiella webbplats.