AKRON, Ohio, 13 februari 2024 / PRNewswire / – Jared, återförsäljaren av exklusiva lyxmärken inom smycken och klockor under Signet Jewelers varumärke, tillkännager sitt partnerskap med stjärnkvartbacken Jared Goff. För att fira partnerskapet gav Goff var och en av sina offensiva linjemän en lyxig klocka från Breitling, som finns tillgänglig på utvalda Jared-butiker. Goff personligen signerade insidan av askarna till sina lagkamrater under en medieturné i Las Vegas förra helgen.

Medan Goff ledde staden Detroit till en nivå den inte upplevt inom fotboll på trettio-två år – en NFC-mästerskapsmatch – delar Jared-varumärket inte bara ett namn med kvartbacken utan också värderingarna av uthållighet, ambition, hjärta och ödmjukhet.

“Att se fansen hålla upp skyltar med texten ‘He Went To Jared’ under den här säsongen betydde mycket för mig. Vi har de bästa fansen i världen och jag blev väldigt glad när teamet från Jared Jewelers tog kontakt”, berättade Jared Goff. “Visst, namnleken är kul, men det här är verkligen en matchning som är gjord i himlen. Att ha möjligheten att samarbeta med ett så tillgängligt och högkvalitativt varumärke har varit så givande och jag ser fram emot att snart avslöja fler överraskningar!”

Smyckesåterförsäljaren omdefinierar lyx genom trendig, högkvalitativ mode-, vigsel- och herrsmycken, inklusive klockor, som betonar både stil och substans. Som en ledande smyckesdestination har Jared ett urval av världens främsta klockmärken i sin breda kollektion, vilket ger kunderna möjlighet att jämföra märken och funktioner samt enkelt hitta det perfekta tillbehöret att äga och ge bort. Utbudet omfattar sofistikerat stilfulla accessoarer, robusta sportklockor, historiska tidmätare och mycket mer. Jared har etablerat sig som en expert inom klockor och erbjuder märken som TAG Heuer, Breitling, Frederique Constant och Longines, bland andra lyxmärken.

“Partnerskapet med Jared Goff bygger på något mycket djupare än bara en rolig lek med namnet. Det är byggt på de värderingar som driver oss båda – ärlighet, omtanke, äkthet och ödmjukhet”, konstaterade Claudia Cividino, President of Jared. “Det är en glädje för oss att samarbeta med Jared Goff och fira den historiska säsong han bidrog till för Detroit och dess fans genom att ge offensive line dessa Breitling-klockor.”

Breitling-klockor finns tillgängliga på utvalda Jared-butiker. För att få mer information och för att köpa en klocka kan du även kontakta experter på Jared Breitling-klockor.

Följande är en FAQ baserad på huvudteman och informationen som presenteras i artikeln:

**Frågor om Partnerskapet och Jared Goff**

1. Vilket partnerskap tillkännagavs av Jared?
– Jared tillkännagav sitt partnerskap med stjärnkvartbacken Jared Goff.

2. Vad fick Jared Goff som en del av partnerskapet?
– Jared Goff gav var och en av sina offensiva linjemän en lyxig klocka från Breitling som en del av partnerskapet.

3. Vad är Jared varumärkesvärden?
– Jared-varumärket delar värden som uthållighet, ambition, hjärta och ödmjukhet med Jared Goff.

**Frågor om Jared:s Smyckessortiment**

4. Vad erbjuder Jared för smycken?
– Jared erbjuder trendiga, högkvalitativa mode-, vigsel- och herrsmycken, inklusive klockor.

5. Vilka klockmärken finns tillgängliga på Jared?
– Jared har ett urval av världens främsta klockmärken, inklusive TAG Heuer, Breitling, Frederique Constant och Longines.

6. Vad ingår i Jared:s klockutbud?
– Jared:s klockutbud inkluderar sofistikerade accessoarer, robusta sportklockor, historiska tidmätare och mer.

**Frågor om Breitling-klockor och Jared-butiker**

7. Var kan jag köpa en Breitling-klocka från Jared?
– Breitling-klockor är tillgängliga på utvalda Jared-butiker.

8. Var kan jag få mer information om Breitling-klockor och Jared?
– För att få mer information och köpa en klocka kan du kontakta experter på Jared Breitling-klockor.

Notera: Som bassistent, kan jag inte lägga till direkta länkar i den tillhandahållna texten. Så här är de angivna källorna utan länkar:
– [Jared Jewelers](https://www.jared.com/)
– [Breitling](https://www.breitling.com/)