Innovativt smyckemärkes kampanj skapar uppståndelse med videos på kända framträdanden

En smyckesbutiks annonskampanj har fått mycket uppmärksamhet för att den skojar om modebranschen i videos med modeller, redaktörer och nu även Susan Sarandon. I dessa videos gestaltas en hård film noir-miljö där två kvinnor bråkar om en man. Frågan som diskuteras är om en av kvinnorna stal den andras älskare, gifte sig med honom … och mördade honom? En av kvinnorna, Margaux Goldrich, är fiktiv. Den andra är Oscar-vinnaren Susan Sarandon, som spelar sig själv och ifrågasätter Margaux, en pompös mode-diva spelad av Patricia Black, angående hennes misstänkta roll i Margauxs makes plötsliga död.

Denna spännande melodrama hittar du inte på Netflix. Den utvecklas istället på sociala medier i form av en serie mörkt komiska scener som skapats och producerats av smyckedesignern Alexis Bittar som en del av en pågående marknadsföringskampanj för hans namnskodda företag. Kampanjen med videoklipp introducerades förra hösten av Bittar, som startade sitt varumärke på sena 1990-talet, sålde det till Brooks Brothers 2015 och köpte tillbaka företaget för tre år sedan. Sedan dess har dussintals korta avsnitt släppts på Alexis Bittars Instagram- och TikTok-konton. Den senaste och kanske största kändis som medverkar i dessa avsnitt är Susan Sarandon, 77 år. “Jag attraherades av det han har skapat med dessa satiriska och oortodoxa sketcher,” sa hon via sms.

Andra kända personer som har spelat roller baserade på sig själva i dessa videos för kampanjen inkluderar Amanda Lepore, Coco Rocha och Susan Sarandon. Även andra överdrivna personligheter från modevärlden har dykt upp, exempelvis Mel Ottenberg, en stylist och chefredaktör för Interview Magazine, modellen Coco Rocha, nattlivsikonen Amanda Lepore och Kelly Cutrone, den vältaligt kaxiga modePR-konsulten som tidigare medverkat i sin egen reality-TV-show. Genom att bjuda in kändisar att gestalta sig själva och vara en del av en underhållande och unik kampanj har Alexis Bittar skapat ett intresse och en buzz kring sitt smyckemärke som sticker ut från mängden.

FAQ:

1. Vad handlar smyckesbutikens annonskampanj om?
Smyckesbutikens annonskampanj är en serie mörkt komiska videos som skojar om modebranschen. Videorna gestaltar en hård film noir-miljö där två kvinnor bråkar om en man och ifrågasätter varandras roll i en mordgåta.

2. Vilka kändisar medverkar i videos för kampanjen?
Kändisar som har spelat roller baserade på sig själva i kampanjen inkluderar Susan Sarandon, Amanda Lepore, Coco Rocha, Mel Ottenberg och Kelly Cutrone.

3. Vem är Alexis Bittar?
Alexis Bittar är en smyckedesigner och ägare till det namnskodda företaget. Han startade sitt varumärke på sena 1990-talet, sålde det till Brooks Brothers 2015 och köpte tillbaka företaget för tre år sedan.

4. Var kan jag se videoklippen?
Videoklippen finns tillgängliga på Alexis Bittars Instagram- och TikTok-konton.

Definitions:

– Film noir: En filmgenre som karaktäriseras av mörka och cyniska teman, ofta med en hårdboiled-detektiv och femme fatale-karaktär.
– Mordgåta: Ett mysterium där en person har blivit mördad och det är upp till personerna i historien att lösa fallet.
– Pompös: Överdrivet elegant eller imponerande.
– Sketcher: Korta scenarier eller komiska sketcher.

Suggested related links:
Alexis Bittar