Glittrande fest för Chanel’s nya flaggskeppsbutik för klockor och smycken i USA

Chanel firade idag öppnandet av sin första fristående butik för klockor och fina smycken i USA med en dekadent cocktailfest och middag för dussintals personer. Den spektakulära tillställningen inkluderade även en överraskningsframträdande av Grammy-nominerade artisten Gracie Abrams. Stjärnorna på eventet, däribland America Ferrera, Carey Mulligan, Kerry Washington, Katie Holmes, Michelle Williams, Natasha Lyonne, Lucy Boynton och Kelsey Asbille, strålade i otaliga karat av Coco Crush, Camélia, Comète Couture, Ruban och Eternal N°5 smycken.

Butiken är belägen på 730 Fifth Ave. i Crown Building, en ikonisk Beaux-Arts-skyskrapa, bara några steg från Plaza Hotel och Central Park. Interiören är designad av arkitekten Peter Marino, en långvarig samarbetspartner till Chanel, och är en hyllning till grundaren Gabrielle “Coco” Chanel och hennes legendariska lägenhet i Paris.

Chanel-butiken på Fifth Avenue genomsyras av Coco Chanels favoritdesignmotiv och färgkombinationer. Det glimrande tvåvåningsrummet är prytt med svart och guldig panelvägg, coromandel-skärmskivor, förgyllda speglar samt en blandning av samtida konst och antikt. Höjdpunkten är den spektakulära trappan prydd med 24-karat guldramade klippuppar av Goossens, den berömda Parisiska guldsmeden som skapade de customdesignade “Drömfångar”-lystrarna.

Detta är Chanel’s första fristående butik för klockor och fina smycken, och den är en fantastisk tillökning till de glamorösa lokalerna i Crown Building på Fifth Avenue.

Stjärnkändisarna America Ferrera och Carey Mulligan glänste på öppningen i silverfärgade smycken från varumärket, vilket förhöjde känslan av lyx och elegans.

Arkitekt Peter Marino, som har samarbetat länge med Chanel, har skapat enastående interiördesign i den ikoniska butiken. Butikens svart-guldiga färgskala är en hyllning till Gabrielle “Coco” Chanels lägenhet i 1900-talets Paris, där modern och klassisk stil förenades.

Skådespelerskorna Natasha Lyonne och Katie Holmes florerade på eventet i sina signaturstilar från Chanel, vilket satte ytterligare prägel på den glamourösa tillställningen.

Öppningen bjöd inte bara på en exklusiv middag för dussintals kändisar, utan även en överraskningsframträdande av Grammy-nominerade artisten Gracie Abrams, som ytterligare förhöjde den fantastiska stämningen.

Butiken har två salonger för fina smycken, där smyckena stolt visas upp. En exklusiv service erbjuds för att gravera Coco Crush-ringar, endast tillgänglig på Fifth Avenue-butiken. En separat klocksalong har ett brett utbud av eftertraktade tidmätare, inklusive J12 och Première Edition Originale. VIP-kunder kan prova sina skatter i två lyxiga privata salonger.

Butiken visar också upp förstklassiga smycken och lyxiga klockor, vanligtvis prydda med sällsynta ädelstenar, något som väcker beundran hos kunder och älskare av fina smycken.

Öppningen blev en verklig juvelprydd händelse med modeikoner som Michelle Williams och andra framstående kändisar närvarande. Speciellt imponerande var en 55.55 karat kroppsnära halsband som utgjorde ett höjdpunkt i den silkeslena kollektionen.

Butikens föreståndare för fina smycken, Patrice Leguéreau, har skapat en exklusiv kollektion för butiken. Kollektionen “Eternal N°5” består av transformerbart diamant halsband och örhängen smyckade med vitguld och diamant 5, samt smaragdslika diamanter som hämtar inspiration från formen på Chanel N°5-flaskans stopp. Dessa diamanter kan avlägsnas och bäras som ringar.

Chanel har skapat en natt av skyskrapande fantasi och flykt för kändisar och beundrare av fina smycken i deras nya hem på Fifth Avenue.

En annan magnifik, exklusiv smyckeskollektion som debuterade i New York är “Lion Solaire de Chanel”, som är inspirerad av Gabrielle Chanels soltecken och består av lionmotiv i vitt guld och diamanter. Detta är verkligen en kollektion som imponerar.

FAQ
1. Vad firade Chanel i USA idag?
Chanel firade öppnandet av sin första fristående butik för klockor och fina smycken i USA.

2. Var är butiken belägen?
Butiken är belägen på 730 Fifth Ave. i Crown Building.

3. Vilka stjärnor närvarade på evenemanget?
America Ferrera, Carey Mulligan, Kerry Washington, Katie Holmes, Michelle Williams, Natasha Lyonne, Lucy Boynton och Kelsey Asbille var några av stjärnorna som närvarade.

4. Vad är speciellt med butikens interiör?
Interiören är designad av arkitekten Peter Marino och hyllar Chanel grundare Gabrielle “Coco” Chanel och hennes legendariska lägenhet i Paris.

5. Vilka smyckeskollektioner finns i butiken?
I butiken finns kollektionerna Coco Crush, Camélia, Comète Couture, Ruban och Eternal N°5 smycken.

6. Finns det några speciella tjänster i butiken?
Ja, butiken erbjuder en exklusiv graveringstjänst för Coco Crush-ringar och har även en separat klocksalong med ett brett utbud av klockor.

7. Vilken kollektion skapade föreståndaren för fina smycken, Patrice Leguéreau?
Föreståndaren skapade kollektionen “Eternal N°5”, som består av transformerbart diamant halsband och örhängen smyckade med vitguld och diamant 5 samt smaragdslika diamanter.

8. Vilken annan smyckeskollektion debuterade i New York?
Kollektionen “Lion Solaire de Chanel”, inspirerad av Gabrielle Chanels soltecken, bestående av lionmotiv i vitt guld och diamanter debuterade i New York.

Related Links:
Chanel