En intensiv jakt pågår efter en duo som anklagas för att ha rånat en smyckesaffär på Cherry Hill-köpcentret med vapen i fredags morse, enligt polisen. Männen gick in i Philly Diamond Connection beväpnade med vapen och tömde butikens kassaskåp enligt personalen som informerade polisen vid ankomsten till platsen kl 10:40, enligt ett uttalande från Cherry Hill-polisen.

Männen flydde sedan i en svart SUV utan registreringsskyltar som var parkerad på köpcentrets södra sida, enligt polisen. Bilen sågs senast köra österut på Church Road i staden.

En av rånarna beskrivs som medelbyggd och bar på sig en svart luva, khakifärgade byxor och en svart baseballkeps, medan den andra mannen var smal med svarta joggingbyxor och en svart luva. Båda bar masker som delvis täckte deras ansikten.

Polisen har också släppt övervakningsfoton på misstänkta samt SUV:n som de körde.

Personer som känner igen männen eller kan hjälpa till i utredningen ombeds att ringa Cherry Hill-polisen, till detektiv Craig Jones på 856-432-8825 eller polisens utredningsenhet på 856-488-7833.

Denna händelse påminner oss om den oroande ökningen av brottslighet och rån på offentliga platser. Det är viktigt att vi som samhälle står upp mot sådana handlingar och hjälper till i polisens utredningar för att sätta dit förövarna.

Genom att vara vaksamma och samarbeta kan vi hjälpa till att skapa tryggare miljöer för oss alla.

FAQ:

1. Vilken händelse rapporteras i artikeln?
En duo har anklagats för att ha rånat en smyckesaffär på Cherry Hill-köpcentret med vapen i fredags morse.

2. Vad gjorde rånarna under rånet?
Rånarna beväpnade med vapen gick in i Philly Diamond Connection och tömde butikens kassaskåp enligt personalen.

3. Hur flydde rånarna från platsen?
Rånarna flydde i en svart SUV utan registreringsskyltar som var parkerad på köpcentrets södra sida. Den siktades senast köra österut på Church Road.

4. Hur beskrivs rånarna?
Den ena rånaren beskrivs som medelbyggd och bar på sig en svart luva, khakifärgade byxor och en svart baseballkeps. Den andra rånaren var smal och bar svarta joggingbyxor och en svart luva. Båda bar masker som delvis täckte deras ansikten.

5. Vilken information har polisen släppt för att be om allmänhetens hjälp?
Polisen har släppt övervakningsfoton på misstänkta samt en bild på den svarta SUV:n som rånarna använde.

6. Hur kan man hjälpa till i utredningen?
Personer som känner igen rånarna eller kan hjälpa till i utredningen ombeds att ringa Cherry Hill-polisen, till detektiv Craig Jones på 856-432-8825 eller polisens utredningsenhet på 856-488-7833.

Definition:
– Vapen: Ett objekt som används för att skada eller hota andra människor. Det kan vara verktyg för våldsamt brott.
– Kassaskåp: En stark och låst låda eller förvaringsenhet som används för att förvara värdefulla objekt eller pengar.

Related Links:
Cherry Hill-polisens officiella webbplats
New Jersey Polisens webbplats