Färskt tandtroll hos boygenius och Catbird

Indierock-supergruppen boygenius firar sina tre Grammyvinster från 2024 med en sista upplaga av deras samarbete med smyckesmärket Catbird! “Killarna”, bestående av Phoebe Bridgers, Julien Baker och Lucy Dacus, vann priset för bästa alternativa musikalbum för sitt debutalbum “The Record”, samt bästa rocksång och bästa rockframträdande för deras hitlåt “Not Strong Enough” (som refereras till i samarbetet).

Inspirerade av gruppens matchande tandtatueringar inkluderar den begränsade samlingen glänsande tandcharms, örhängen och pins. Samlingen finns tillgänglig i både 14k återvunnet guld och återvunnet sterlingsilver och tillverkas på beställning i Catbirds ateljé i Brooklyn.

Som en del av samarbetet donerar Catbird även 20 000 dollar till National Center for Transgender Equality, en av smyckesmärkets välgörenhetspartners.

Vi älskar verkligen boygenius matchande tandtatueringar, som de gjorde till ära för låten “Bite The Hand” från deras första EP. Nu är vi förälskade i deras tandcharms. Bär dem på ditt favoritarmband, hoop-örhängen eller kedja för en trendig dekorationshalsbandstrend (de större tänderna kan köpas med olika chokerhalsband).

I den sista upplagan har Catbird också släppt en mindre version av charmen i 14k gult guld, den perfekta kombinationen av rebelliskt och bedårande.

De två andra nyaste tillskotten till denna begränsade smyckessamling är dessa spruckna hjärtecharms (som skulle vara perfekta V-dagshjärtsmycken). Både guld- och silvercharmsen inkluderar text från boygenius Grammy-vinnande låt “Not Good Enough”. Den ena sidan av charmen läser “Always an angel” medan den andra läser “Never a god”, allt graverat med Dacus handstil.

Vi älskar uppenbarligen ett musikaliskt örhangssamarbete (se Renée Rapps hoops-kollektion med Mejuri), så vi är glada över dessa unika tandstift. Dessa individuella tänder kan kombineras med andra örhängen för en utsmyckad “örtskog”.

Slutligen, parallellt med tandnålpinsen som Catbird tillverkade för boygenius debut på Coachella 2023, samarbetade bandet och varumärket om en tandnålpin som deras fans också kunde bära. Pinnen har officiellt sålt slut, men vi tror att du kan få inspiration från den genom att köpa en av Bite The Hand-charmerna och sätta den på en säkerhetsnål (som du förmodligen redan har liggandes hemma). Fäst den på din boygenius-merch, vinterrockslåpa eller bära den som ett tufft örhang.

Shoppa alla Catbird-produkter här.

En FAQ-sektion baserad på de huvudsakliga ämnena och informationen presenterad i artikeln:

Vilka är medlemmarna i boygenius?
Boygenius består av Phoebe Bridgers, Julien Baker och Lucy Dacus.

Vilka priser vann boygenius på Grammy Awards 2024?
Boygenius vann priset för bästa alternativa musikalbum för deras debutalbum “The Record”, samt bästa rocksång och bästa rockframträdande för låten “Not Strong Enough”.

Vad ingår i samarbetet med smyckesmärket Catbird?
Samarbetet inkluderar en begränsad samling av glänsande tandcharms, örhängen och pins. Samlingen finns tillgänglig i både 14k återvunnet guld och återvunnet sterlingsilver och tillverkas på beställning.

Vad är Catbirds välgörenhetspartner i samband med samarbetet?
Catbird donerar 20 000 dollar till National Center for Transgender Equality som en del av samarbetet.

Vad har boygenius tidigare gjort för att hedra sin låt “Bite The Hand”?
Boygenius har gjort matchande tandtatueringar till ära för låten “Bite The Hand” från deras första EP.

Vad är de spruckna hjärtecharmsen inspirerade av?
De spruckna hjärtecharmsen är inspirerade av boygenius Grammy-vinnande låt “Not Good Enough”. Den ena sidan av charmen läser “Always an angel” medan den andra läser “Never a god”.

Vad kan man göra med tandstiften från samarbetet?
Tandstiften kan kombineras med andra örhängen för att skapa en utsmyckad örtskog eller fästas på säkerhetsnålar och bäras på boygenius-merch eller vinterrockslåpor.

Suggested related links:
catbird.com