En ny era av juveler glimtar på BAFTAs-röda mattan

På BAFTAs röda matta syntes en mix av gammaldags Hollywood-glamour och moderna juveler som tog andan ur en. Ayo Edebiri imponerade i en persikofärgad halterneck-klänning från Bottega Veneta med en fjäderjacka att komplettera looken. Margot Robbie bar en sötsliskig rosa och svart strapless-klänning med paljetter från Armani Privé och matchande operahandskar. Rosamund Pike strålade i en genomskinlig kornblå klänning från Dior Haute Couture. Vilket bättre sätt att komplettera dessa klassiska looks än med tidlös elegans från diamanter.

Som gästpresenterade Cate Blanchett och hon imponerade i en specialbeställd Louis Vuitton-choker som var helt täckt av juveler och som omvandlades till en kroppskedja. Det unika med denna kreation var att den var tillverkad av återvunna material, inklusive tyg och ädelstenar från tidigare kollektioner. Cate har alltid varit en förespråkare för hållbar mode och har tidigare burit återanvända kläder från olika designhus på röda mattan.

Under den senaste haute couture-veckan i Paris visades också en rad unika smycken som också syntes på BAFTAs röda matta. Emma Stone bar en klassisk diamanthalsband i gult guld och en ring med garnet, och detta matchades med en persikofärgad asymmetrisk klänning från Louis Vuitton. Klänningen tog hela 450 timmar att tillverka.

Andra stjärnor som Emma Corrin, Emily Blunt, Lashana Lynch och Greta Gerwig valde också att bära fantastiska smycken för kvällen. Emma Corrin bar ett par omatchade örhängen med onyx och diamanter från Cartier, medan Emily Blunt glittrade i naturens inspirerade smycken från Tiffany & Co. Lashana Lynch och Greta Gerwig valde att omfamna Bulgari’s färgglada ädelstenar och syntes med cabochon-slipade stenar.

Fortsätt läsa för att upptäcka alla vinnande smycken enligt Vogue för kvällen.

FAQ:

1. Vilka var några av de framstående designerna och märkena som syntes på BAFTAs röda matta?
Några av de framstående designerna och märkena som syntes på BAFTAs röda matta inkluderade Bottega Veneta, Armani Privé, Dior Haute Couture och Louis Vuitton.

2. Vilken särskild smycke bar Cate Blanchett och vad var det unika med det?
Cate Blanchett bar en specialbeställd Louis Vuitton-choker helt täckt av juveler, som omvandlades till en kroppskedja. Det unika med detta smycke var att det var tillverkat av återvunna material, inklusive tyg och ädelstenar från tidigare kollektioner.

3. Hur länge tog det att tillverka Emma Stones klänning?
Emma Stones persikofärgade asymmetriska klänning från Louis Vuitton tog hela 450 timmar att tillverka.

4. Vilka andra stjärnor bar framstående smycken och vilka var de märkena?
Andra stjärnor som bar framstående smycken inkluderade Emma Corrin, Emily Blunt, Lashana Lynch och Greta Gerwig. Emma Corrin bar onyx- och diamantörhängen från Cartier, Emily Blunt bar smycken inspirerade av naturen från Tiffany & Co, och Lashana Lynch och Greta Gerwig omfamnade Bulgari’s färgglada ädelstenar med cabochon-slipade stenar.

5. Var kan jag läsa mer om den senaste mode- och smyckestrenden?
För att läsa mer om den senaste mode- och smyckestrenden kan du besöka Vogue: länk.