En konstnär växer fram på Lemon Bay High School

På Lemon Bay High School har Angelena Vargas utvecklats från en osäker flicka till en självsäker ung kvinna, genom sin konst. Konstverk skapat av Vargas och cirka 300 andra konstnärer – elever och tidigare elever – kommer att visas på skolans nästa konstvandring den 23 februari, mellan kl. 17:00 och 20:00. Besökare kan köpa konst i Made By Gallery – Ringings särskilda galleri för försäljning. Det finns totalt sju finkonstgallerier där besökare kan njuta av konst. Ringling College of Art and Design, beläget på 2700 N Tamiami Trail, Sarasota, erbjuder en fantastisk möjlighet att uppleva konst från olika perspektiv.

Vargas har skapat en rad smycken, inklusive The Cherry Bomb Necklace, the Elegance Necklace och the Opal Necklace. Dessutom har hon skapat fem olika variationer av spindelhängen med koppartråd och glaspärlor. Dessa smycken kommer att visas på konstvandringen och ger en unik inblick i hennes konstnärliga talang och kreativitet.

Genom att delta i Lemon Bay High School’s konstprogram har Vargas funnit sin passion och självförtroende. Hennes konst har blivit ett sätt för henne att uttrycka sig själv och visa världen sin inre värld. Genom att kombinera koppartråd och glaspärlor skapar hon vackra och unika smycken som fångar besökarnas uppmärksamhet.

Den kommande konstvandringen på Lemon Bay High School ger en möjlighet för besökarna att se Vargas och andra talangfulla konstnärers verk. Det är en möjlighet att uppskatta skönheten och kreativiteten som dessa elever och tidigare elever har att erbjuda. Genom att köpa konst stöder besökarna också skolans konstprogram och hjälper till att ge fler elever möjlighet att utveckla sitt konstnärliga uttryck och självförtroende.

Denna konstvandring blir en oförglömlig upplevelse för alla konstälskare och ger en inblick i Angelena Vargas och andra konstnärers fantastiska talang. Så se till att inte missa den nästa konstvandringen på Lemon Bay High School.

Vanliga frågor om Lemon Bay High School’s konstvandring:

Vad är Lemon Bay High School’s konstvandring?
Lemon Bay High School’s konstvandring är ett evenemang där elever och tidigare elever på skolan har möjlighet att visa och sälja sina konstverk. Besökare kan gå runt på campuset och besöka olika gallerier för att uppleva konsten.

När äger konstvandringen rum?
Konstvandringen äger rum den 23 februari mellan kl. 17:00 och 20:00.

Var kan jag köpa konst under konstvandringen?
Besökare kan köpa konst i Made By Gallery – Ringings särskilda galleri för försäljning.

Vad kan jag förvänta mig att se under konstvandringen?
Det kommer att finnas totalt sju finkonstgallerier där besökare kan njuta av konst skapad av elever och tidigare elever. Dessutom kommer smycken skapade av Angelena Vargas och andra talangfulla konstnärer att vara utställda.

Vad är syftet med konstvandringen?
Genom att delta och köpa konst på konstvandringen stöder besökarna skolans konstprogram och hjälper till att ge fler elever möjlighet att utveckla sitt konstnärliga uttryck och självförtroende.

Definitioner:
– Finkonstgalleri: Ett galleri där finare och mer traditionell konst ställs ut.
– Konstprogram: En skolbaserad utbildning inom konst där elever har möjlighet att utveckla sin konstnärliga talang och kreativitet.

Suggested related link: Lemon Bay High School