Den lokala juvelerarföretaget MaeJean Vintage förändrar Hollywoods modevärld

Från Lancaster till röda mattan stylar nu lokal juvelerare MaeJean Vintage kändisar. Detta kvinnaägda företag, ägt av systrarna Laura Mae och Amanda Jean, har sålt flera smycken till stylisterna för den Grammy-belönade gruppen “boygenius”. Detta är en milstolpe som firats i 13 år för juveleraren från Centrala Pennsylvania.

Bandet vann tre Grammys samtidigt som de bar deras unika smycken. “Vi ser normalt bara väldigt exklusiva designerhus på dessa event. Det är väldigt coolt att få se vintage- och antikvitetsprodukter som har funnits i över 100 år representerade på en sådan show som Grammy-galan”, säger Heidi Wurtz, social media-koordinator.

Lucy Dacus bar en kolibri-brosch och två pärlringar, medan Julien Baker bar ett namnskyltsarmband med namnet “Enid”. Phoebe Bridgers bar en signetring med namnet “Bruce”, vilket MaeJean Vintage tror att hon valde på grund av sin kärlek till Bruce Springsteen.

Smyckena bars både på efterfesten och på en GQ-fest innan Grammy-galan. MaeJean säger att detta är det första riktigt stora evenemanget där deras smycken har blivit uppmärksammade.

I framtiden är deras drömkunder artister som Kacey Musgraves, Lana Del Ray, Dita Von Teese, Olivia Rodrigo, Taylor Swift och Jennifer Lopez, för att nämna några.

Totalt drivs företaget av sju kvinnor, som tillsammans förändrar modevärlden i Hollywood. Med sina unika och tidlösa smycken har MaeJean Vintage tagit sig från en lokal juvelerare till att bli en powerhouse inom branschen. Deras närvaro på Grammy-galan har satt dem på kartan och pekar på en framtid fylld av ännu större möjligheter och framgångar.

Frågor och svar om MaeJean Vintage och deras närvaro på Grammy-galan:

1. Vem äger och driver MaeJean Vintage?
MaeJean Vintage ägs och drivs av systrarna Laura Mae och Amanda Jean.

2. Vilken milstolpe firades i 13 år för juveleraren från Centrala Pennsylvania?
Juveleraren från Centrala Pennsylvania firade att de har sålt flera smycken till stylisterna för bandet “boygenius” som vann tre Grammys.

3. Vem bar vilka smycken från MaeJean Vintage på Grammy-galan?
Lucy Dacus bar en kolibri-brosch och två pärlringar, Julien Baker bar ett namnskyltsarmband med namnet “Enid” och Phoebe Bridgers bar en signetring med namnet “Bruce”.

4. Vilken betydelse tror MaeJean Vintage att Phoebe Bridgers valde smycket med namnet “Bruce”?
MaeJean Vintage tror att Phoebe Bridgers valde signetrigen med namnet “Bruce” på grund av sin kärlek till Bruce Springsteen.

5. Var bar artisterna smyckena från MaeJean Vintage?
Smyckena bars både på efterfesten och på en GQ-fest innan Grammy-galan.

6. Vilka är några av deras drömkunder i framtiden?
Några av deras drömkunder i framtiden inkluderar Kacey Musgraves, Lana Del Ray, Dita Von Teese, Olivia Rodrigo, Taylor Swift och Jennifer Lopez.

Relaterade länkar:
MaeJean Vintage: Hemsidan för MaeJean Vintage, där du kan utforska deras unika och tidlösa smycken.
Grammy: Officiella hemsidan för Grammy Awards, där du kan få mer information om galan och ta del av andra viktiga nyheter inom musikindustrin.