Den hemlighetsfulla smyckeskrinet på Zak Bagans museum

På Zak Bagans museum i Las Vegas har det lagts till ett nytt föremål med en fördärvlig koppling till den nyligen avlidna Playboy-modellen Masuimi Max … enligt TMZ.

Enligt den paranormale utredaren mötte Charles Max, Masuimis bror, honom på museet och blev helt skakad av en oskyldigt utseende smyckeskrin som han påstod tidigare hade tillhört MM:s mamma.

Efter att deras mamma dog berättade Charles för Zak att deras pappa hade behållit smyckeskrinet … en konstig handling då Charles säger att koreaner generellt sett bränner sina älskades tillhörigheter efter deras död.

Charles tog slutligen med sig skrinet, och ångrade det snabbt – han berättade för Zak att skrinet ger människor minnesförlust och delade flera andra skrämmande upplevelser med detta kusliga artefakt.

Till exempel … Zak säger att Charles berättade för honom att flera speglar i hans hus sprack när han satte skrinet bredvid dem, kalla fläckar uppkom på olika ställen i hemmet där Charles kunde se sin egen andedräkt.

Han påstår till och med att han ibland kände sig förlamad, och beskrev det som att bli gripen av en osynlig kraft.

Detta mystiska smyckeskrin på Bagans museum är nu ett föremål som väcker nyfikenhet och kanske till och med skräck hos besökarna. Trots dess oskyldiga yttre verkar det ha en hemlighet inom sig som kan manipulera och skrämma människor. Vad kan ligga bakom dessa skrämmande upplevelser? Finns det en förbannelse som vilar över skrinet? Besökare kan nu utforska och kanske få en inblick i denna makabra historia genom att se det själva på museet.

Artikel: På Zak Bagans museum i Las Vegas har det lagts till ett nytt föremål med en fördärvlig koppling till den nyligen avlidna Playboy-modellen Masuimi Max. Enligt TMZ mötte Charles Max, Masuimis bror, Zak på museet och blev chockad av ett skrin som han påstod hade tillhört deras mamma. Skrinet sägs ge människor minnesförlust och orsaka skrämmande upplevelser. Speglar sprack och kalla fläckar uppkom när skrinet placerades bredvid dem. Detta mysteriösa föremål väcker nyfikenhet och skräck hos Zak Bagans museum besökare. Vad kan ligga bakom dessa skrämmande upplevelser? Finns det en förbannelse som vilar över skrinet? Besökare kan utforska och få en inblick i historien genom att besöka museet.

Vanliga frågor (FAQ):
1. Vad är Zak Bagans museum?
Zak Bagans museum är ett museum i Las Vegas där Zak Bagans, en paranormale utredare och stjärna i TV-serien “Ghost Adventures”, samlar och visar upp föremål som antas vara hemsökta eller har en koppling till övernaturliga fenomen.

2. Vem var Masuimi Max?
Masuimi Max var en Playboy-modell som nyligen avled. Hon hade en bror vid namn Charles Max.

3. Vad är det för föremål som har lagts till på museet?
Det har lagts till ett skrin med en koppling till Masuimi Max och hennes familj.

4. Vad sägs det att skrinet gör?
Enligt Charles Max ger skrinet människor minnesförlust och orsakar skrämmande upplevelser.

5. Vilka upplevelser har rapporterats med skrinet?
Speglar som står bredvid skrinet sägs spricka, och kalla fläckar har uppkommit på olika platser där Charles kunnat se sin egen andedräkt. Han har även sagt att han ibland känt sig förlamad av en osynlig kraft.

6. Finns det en förbannelse över skrinet?
Det är oklart om det finns en förbannelse över skrinet. Besökare kan utforska och få mer information om detta på museet.

Läs mer:
Zak Bagans museum (https://www.zakbagansmuseum.com/)