Enligt uppgifter fick Danielle Lloyd se på i fasa när hennes hem attackerades av tjuvar. Den före detta modellen och reality-stjärnan hade varit på väg ut på kvällen i oktober förra året när hon fick en varning via en mobilapp om en inkräktare i sitt hem i Birmingham. Förvirrad av varningen öppnade Danielle appen och såg i chock när en grupp burstade in i hennes hem i oktober förra året. Rapporter hävdar att Celebrity SAS-stjärnan var på väg ut på kvällen med sin partner, Michael O’Neill, när föremål som inkluderade ett Cartier-armband, en bankkort och en Richard Mille-klocka stals. Men lyckligtvis för Danielle, så var hennes hemlarmsystem även kopplat till polisen och de fick snabbt information om inbrottet.

Danielle var inte hemma när inbrottet ägde rum. En källa berättade för The Sun on Sunday: “Hon har nu fått reda på att gruppen bakom rånen hos fotbollsspelare, inklusive Grealish, även kan ha rånat hennes hus. Hon blev så skakad av händelsen att hon har sålt huset och flyttat till ett nytt område. Danielle tror att gruppen har övervakat deras hem eftersom hon inte ofta är ute. “Nästan bara några minuter efter att de lämnade så slog gruppen till och bröt sig in.” Källan fortsatte med att säga att Danielle var “traumatiserad” av händelsen efter att tjuvarna stulit en rad värdefulla saker från hennes hem. Det påstås att de tog sig in genom baksidan av Danielle och Michaels hem och genast började titta på deras ägodelar. Poliserna kom till platsen, men gruppen lyckades fly bara några ögonblick innan Danielle och Michael kom tillbaka till huset. Källan hävdade att gruppen hade gömt sig längst ner i hennes trädgård, vilket gjorde att hon blev oroad över att ha blivit övervakad innan de gav sig av på kvällen.

Nu har modellen flyttat till ett nytt hem och har vidtagit extra åtgärder för att säkerställa sin egen och sina fem barns säkerhet. Sedan händelsen i oktober har Danielle bara delat några få bilder på sitt hem med sina följare på Instagram, inklusive en bild på hennes nytvättade soffa. En annan bild visade ett sovrum för ett av hennes barn, medan en annan visade tre av hennes barn posera framför en julgran inför den festliga perioden. En talesperson för Danielle sa: “Polisen handlägger stölden.” En talesperson för West Midlands Police sa: “Vi fick samtal om ett inbrott den 28 oktober. Smycken, designerväskor och ett bankkort stals från fastigheten.” Följ Mirror Celebs på TikTok, Snapchat, Instagram, Twitter, Facebook, YouTube och Threads.

Här är en FAQ-sektion baserad på huvudämnena och informationen i artikeln:

Q: När inträffade inbrottet i Danielle Lloyds hem?
A: Inbrottet ägde rum i oktober förra året.

Q: Hur fick Danielle reda på inkräktaren i sitt hem?
A: Hon fick en varning via en mobilapp om inkräktaren i sitt hem i Birmingham.

Q: Var var Danielle när inbrottet ägde rum?
A: Danielle var inte hemma när inbrottet ägde rum.

Q: Vad stals från Danielle Lloyds hem?
A: Föremål som inkluderade ett Cartier-armband, en bankkort och en Richard Mille-klocka stals.

Q: Vilka åtgärder har Danielle vidtagit för att säkerställa sin och sina barns säkerhet efter händelsen?
A: Danielle har flyttat till ett nytt hem och har vidtagit extra åtgärder för att säkerställa sin egen och sina fem barns säkerhet.

Definitioner av nyckelord och jargong som används i artikeln:

– Inbrott: Ett brott där någon olagligt bryter sig in i en annans fastighet för att stjäla eller förstöra egendom.
– Hembaserat larmsystem: Ett system som används för att övervaka och skydda ett hem mot inbrott eller andra faror. Det kan vara anslutet till en larmcentral eller polisstation.
– Cartier-armband: Ett smycke från det exklusiva varumärket Cartier, känt för sina lyxiga och dyra smycken.
– Richard Mille-klocka: En lyxig klocka från det schweiziska varumärket Richard Mille, känt för sina innovativa och tekniskt avancerade klockor.

Suggest related links to the main domain (not subpages):

mirror.co.uk (Mirror Celebs)