Chanel öppnar flaggskeppsbutik för klockor och smycken i New York

Chanel har nyligen invigt sin nya flaggskeppsbutik för klockor och fina smycken i New York. För att fira detta höll Chanel en fantastisk tillställning som lockade prominenta Oscar-nominerade, ledare inom modeindustrin och konstföreningar i New York.

Arkitekten Peter Marino, som är en långvarig samarbetspartner med Chanel, bidrog till att inleda festligheterna med en intim cocktailfest för att fira den första glimten av hans drömlika tvåvåningsdesign.

Festligheterna fortsatte sedan i grannlokalen, där kändisar som America Ferrera, Carey Mulligan, Michelle Williams, Kerry Washington, Elizabeth Olsen, Katie Holmes, Seth Meyers, Natasha Lyonne, Amandla Stenberg, Rose Byrne, Zazie Beetz, Sadie Sink, Tommy Dorfman, Rachel Brosnahan, Chase Sui Wonders, Lucy Boynton, Francesca Scorsese och Larry Gagosian samlades för en speciell pop-up-middag.

Rummet var förtrollande och upplyst av ungefär 250 gäster som bar vackra diamant halsband och lyxiga klockor. Borden överflödade av doftande vita blommor och levande ljus. Menyn erbjöd smörkokt hummer och dubbeltbakad potatis täckt med kaviar.

“I think it’s amazing,” säger “Maestro”-stjärnan Carey Mulligan till Variety. Hon fortsätter och säger att det är otroligt att tänka tillbaka på 1930-talet och att en kvinna som Coco Chanel var så banbrytande då. Det är häftigt att vi fortfarande firar hennes verk idag som fortfarande når nya publikgrupper.

Efter den lyxiga festmiddagen fick gruppen njuta av en överraskande musikalisk uppträdande av Grammy-nominerade Gracie Abrams. “Det är så häftigt att få dela den här stunden med er ikväll,” säger sångerskan. “När det finns en anledning att göra något med Chanel, är det bara kul. Det känns som en familj.”

Elizabeth Olsen kommenterade: “Det har gått nästan 100 år. Det är otroligt med en så briljant kvinna vid rodret som lyckades bygga upp ett varumärke kring så många olika områden, inte bara kläder, smycken, politik och parfym… det är verkligen en otrolig historia.”

Chanel tar dessa festligheter som ett tillfälle att hylla sitt arv och sin framgångsrika resa genom tiderna. Den nya flaggskeppsbutiken för klockor och smycken är ett viktigt steg i varumärkets fortsatta utveckling och erbjuder en unik upplevelse för dess kunder.

Vanliga frågor (FAQ) baserat på artikeln:

1. Vad har Chanel nyligen invigt i New York?
Chanel har nyligen invigt sin nya flaggskeppsbutik för klockor och fina smycken i New York.

2. Vilken typ av tillställning höll Chanel för att fira invigningen?
Chanel höll en fest med prominenta Oscar-nominerade, ledare inom modeindustrin och konstföreningar i New York för att fira invigningen.

3. Vem var ansvarig för designen av butiken och cocktailfesten?
Arkitekten Peter Marino, en långvarig samarbetspartner med Chanel, bidrog till designen av butiken och höll även en intim cocktailfest för att fira invigningen.

4. Vilka kändisar närvarade vid festligheterna?
Kändisar som America Ferrera, Carey Mulligan, Michelle Williams, Kerry Washington, Elizabeth Olsen, Katie Holmes, Seth Meyers, Natasha Lyonne, Amandla Stenberg, Rose Byrne, Zazie Beetz, Sadie Sink, Tommy Dorfman, Rachel Brosnahan, Chase Sui Wonders, Lucy Boynton, Francesca Scorsese och Larry Gagosian närvarade vid festligheterna.

5. Hur beskrivs festlokalen och borddekorationen?
Festlokalen var förtrollande och upplyst av ungefär 250 gäster som bar vackra diamant halsband och lyxiga klockor. Borden överflödade av doftande vita blommor och levande ljus.

6. Vad erbjöds på festdagens meny?
På meny stod smörkokt hummer och dubbeltbakad potatis täckt med kaviar.

7. Vad sa Carey Mulligan om festligheterna och Coco Chanel?
Carey Mulligan beskrev festligheterna som fantastiska och sa att det är otroligt att Coco Chanel var så banbrytande på 1930-talet. Hon tycker att det är häftigt att vi fortfarande firar hennes verk idag.

8. Vilken musikalisk upplevelse fick gruppen efter festmiddagen?
Efter festmiddagen fick gruppen njuta av en musikalisk uppträdande av Grammy-nominerade Gracie Abrams.

9. Vad sa Elizabeth Olsen om Chanel och dess historia?
Elizabeth Olsen kommenterade att det är otroligt med en så briljant kvinna vid rodret som lyckades bygga upp ett varumärke kring så många olika områden. Hon tyckte att det var en otrolig historia.

10. Vad innebär den nya flaggskeppsbutiken för klockor och smycken för Chanel?
Den nya flaggskeppsbutiken är ett viktigt steg i varumärkets fortsatta utveckling och erbjuder en unik upplevelse för dess kunder.

Definitioner:

1. Flaggskeppsbutik – En butik som fungerar som varumärkets främsta och mest representativa försäljningsplats.

2. Cocktailfest – En social tillställning där det serveras cocktaildrinkar och snacks.

3. Pop-up-middag – En tillfällig och ofta exklusiv middagsupplevelse på en utvald plats.

4. Diamant halsband – Ett smycke med en kedja eller rem och hängande diamanter.

5. Kaviar – Röd eller svart rom från fisk (vanligtvis från stör) som används som delikatess i matlagning eller serveras på sin egen.

Föreslagna relaterade länkar:

Chanel