Chanel Inviger Ny Smycken & Klockbutik i New York

Chanel öppnar en ny butik för fina smycken och klockor mitt i New York och bjuder in kändisstjärnor för att fira. Hollywoodstjärnor som Kerry Washington och Lori Harvey syntes den 7 februari på Chanel’s flotta fest för att “skåla” för den nya flaggskeppslokalen.

Chanel’s nya butik finns i Midtown’s ikoniska Crown Building på Fifth Avenue. Enligt nyhetsrapporter sträcker sig lokalen över mer än 3 000 kvadratfot och är prydd med dekorationer som hämtat inspiration från Coco Chanel’s lägenhet i Paris och fabrik i Paris.

I motsats till att vara ljus och luftig är den nya butiken mörk med guldiga, svarta och mönstrade väggar runt omkring. (Om du äger en Chanel Jumbo-väska bör detta motiv låta bekant).

VIP-gästerna klädde sig i sina finaste Chanel-outfits för denna mörka och exklusiva plats och såg både dyra och fantastiska ut. Bilderna visar att öppningen var en av de mest eleganta avslutningarna på de nästkommande dagarna som var fullspäckade med New York Fashion Week-evenemang fyllda med kändisar.

Lori Harvey strålar i “ren flicka-estetik” på Chanel’s smyckessoaré.
Loris gyllene solbrända hud glänste på bilderna från kvällen. Ägaren av Yevrah blev fotograferad när hon gick in i lokalen och poserade framför Chanel’s step and repeat.

Lori bar en lekfull men sofistikerad Chanel-speloverall. Ensemblen hade vita knappar, en skräddarsydd passform och en matchande jacka. Lori matchade sin klädsel med en svart tweed-keps, tunt svarta strumpbyxor och svarta pumps i Mary Jane-stil. Loris smink var naturligt och glödande – en riktigt fräsch flicka-estetik.
Se närbilder av Lori Harveys ansiktskort nedan.

Kerry Washington firar Chanel i vitt.
Kerry valde en klänning från Chanel i en ljusare nyans, en vit midi-klänning med bandeaustyling. Klänningen hade ett rutigt mönster, en tajt överdel och en mittsprund på baksidan. Skandal-stjärnan matchade klänningen med vita sandaler och enkla smycken.
På samma sätt som Lori valde Kerry en enkel, fräsch och osminkad look. Hon satte upp sitt hår i en knut.

Både Kerry och Lori träffade rätt med sina Chanel-looks för den lyxiga traditionella varumärkets stora kväll. Chanel, som är känt för sin tidlösa skönhet, skiner på egen hand. Och båda de unga kvinnliga stjärnorna i Black Hollywood har gett CC “modegolvet”.

Från och med fredag den 9 februari kan du bära din sötaste Chanel- eller Chanel-inspirerade outfit till den nya butiken.

FAQ

1. Vad öppnar Chanel i New York?
Chanel öppnar en ny butik för fina smycken och klockor mitt i New York.

2. Var finns den nya Chanel-butiken?
Den nya Chanel-butiken finns i Midtown’s ikoniska Crown Building på Fifth Avenue.

3. Hur stor är den nya butiken?
Den nya butiken sträcker sig över mer än 3 000 kvadratfot.

4. Hur ser den nya butiken ut?
Den nya butiken är mörk med guldiga, svarta och mönstrade väggar.

5. Vilka kändisar deltog i Chanel’s fest för den nya butiken?
Kändisstjärnor som Kerry Washington och Lori Harvey deltog i festen.

6. Hur var Lori Harvey klädd på festen?
Lori bar en lekfull men sofistikerad Chanel-speloverall tillsammans med en svart tweed-keps, svarta strumpbyxor och svarta pumps i Mary Jane-stil.

7. Hur var Kerry Washington klädd på festen?
Kerry valde en ljusare nyans av Chanel-klänningar, en vit midi-klänning med bandeaustyling.

8. När kan man besöka den nya butiken?
Den nya butiken öppnade den 9 februari och kan besökas från och med då.

Definitions:
– Coco Chanel: Chanel’s grundare
– VIP-gäster: Väldigt betydelsefulla personer som bjuds in till exklusiva evenemang
– Step and repeat: En bakgrund med företagets eller varumärkets logotyp, där gästerna poserar framför för fotografering.

Suggested related link: Chanel