BRING Recycling säljer återvunna smycken

EUGENE, Ore. – De flesta förknippar Alla hjärtans dag med färgen röd, men för de som vill vara “gröna” håller BRING Recycling en försäljning av vad de kallar “BRING-gjorda örhängen”. De återvunna smyckena tillverkas i BRINGs designverkstad med hjälp av återvunnet material, bland annat ek och lönn. Vissa av örhängena är tillverkade av gamla skateboardar som har förvandlats till fina modeaccessoarer. Vid köp av ett par BRING-gjorda smycken kan köpare som letar efter en speciell present få en andra pare för halva priset, enligt personalen på BRING Recycling.

“Vi har ett helt programpartnerskap med Tactics board shop, de samlar in brädor som inte längre kan användas för att sedan ta dem till oss och omvandla dem till vacker konst”, säger Sonya Carlson, BRING Recyclings verkställande direktör. “Så dessa är presenter som du kan känna dig bra över att ge.”

Försäljningen började på lördagen och pågår fram till den 16 februari, eller tills örhängena är slutsålda. Priserna på örhängena varierar mellan 12 och 25 dollar, enligt Carlson. BRING Recycling ligger på 4446 Franklin Boulevard i Eugene och har öppet från kl. 9.00 till 17.00 måndag till lördag samt från kl. 10.00 till 17.00 på söndagar.

Det finns många sätt att visa sin kärlek på Alla hjärtans dag, och att ge återvunna smycken är ett sätt att både vara romantisk och miljövänlig. Genom att köpa BRING-gjorda örhängen stödjer man inte bara återvinningen av material, utan också en lokal organisation som strävar efter att minska avfallet och främja hållbarhet. Varför inte göra en unik gest av kärlek och samtidigt vara en del av en större miljöinsats? Gör något annorlunda i år och visa din kärlek på ett grönt sätt!

Vanligtvis associerar de flesta Alla hjärtans dag med färgen röd, men för de som vill vara “gröna” håller BRING Recycling en försäljning av vad de kallar “BRING-gjorda örhängen”. Dessa smycken tillverkas i BRINGs designverkstad med hjälp av återvunnet material, inklusive ek och lönn. Vissa av örhängena är till och med gjorda av gamla skateboardar som har omvandlats till snygga modeaccessoarer. Vid köp av ett par BRING-gjorda smycken kan köparen få en andra pare till halva priset om de letar efter en speciell present. Försäljningen pågår fram till den 16 februari eller tills örhängena är slutsålda. Priserna varierar mellan 12 och 25 dollar. BRING Recycling är beläget på 4446 Franklin Boulevard i Eugene och har öppet från kl. 9.00 till 17.00 från måndag till lördag samt från kl. 10.00 till 17.00 på söndagar.

För att visa din kärlek på Alla hjärtans dag finns det många sätt att göra det. Att ge återvunna smycken är ett sätt att vara både romantisk och miljövänlig. Genom att köpa BRING-gjorda örhängen stödjer man inte bara återvinningen av material, utan också en lokal organisation som arbetar för att minska avfall och främja hållbarhet. Varför inte göra en unik gest av kärlek och samtidigt vara en del av en större miljöinsats? Gör något annorlunda i år och visa din kärlek på ett grönt sätt!

Termer och begrepp:
1. BRING Recycling: En organisation i Eugene som främjar återvinning och hållbarhet.
2. Återvunnet material: Material som har behandlats och återanvänts istället för att kastas.
3. Ek och lönn: Träslag som används vid tillverkningen av smyckena.
4. Modeaccessoarer: Accessoarer som används för att förhöja utseendet på kläder och mode.
5. Skateboardar: Brädor som används inom skateboardåkning.
6. Avfall: Oönskade eller oanvända material som kastas bort.
7. Hållbarhet: Praktiken att leva på ett sådant sätt som bevarar miljön och bidrar till en bättre framtid.

För mer information, besök BRING Recyclings hemsida: bringrecycling.org.