Beth Millner Jewelry stöttar U.P.-organisationer med unika hänge

Beth Millner Jewelry har under lång tid engagerat sig i samhällsorganisationer runtom Upper Peninsula genom att skapa och sälja unika hängsmycken. Varje år skapar de fyra pendants som säljs för att samla in pengar till olika välgörenhetsorganisationer. I år stöttar smyckesbutiken Great Lakes Recovery Centers, Women’s Center, UPAWS och Partridge Creek Farms. För varje såld pendant donerar Beth Millner Jewelry $50 till den respektive organisationen.

Programmet har två syften – att stötta lokala konstnärer och småföretag samt att samla in medel till viktiga uppdragsgivare i Upper Peninsula. Genom att köpa ett av dessa hängen får kunderna inte bara ett unikt smycke utan också möjligheten att bidra till de lokala samhällena.

Maddie Pederson, assistent hos Beth Millner Jewelry, framhäver vikten av att stödja den lokala gemenskapen och samtidigt erbjuda kunderna möjligheten att bära unika smycken.

“Det mest betydelsefulla i vårt arbete är att allt vi gör är för att hjälpa oss själva och våra organisationer. Dessutom får människor bära coola smycken”, säger Maddie Pederson.

Alla organisationer inom Upper Peninsula har möjlighet att söka bidrag från nästa års insamlingsprogram. Genom att delta i programmet har de chansen att öka medvetenheten om sitt arbete och samla in medel för att fortsätta sina viktiga verksamheter.

Beth Millner Jewelry gör stora insatser för att stärka banden mellan gemenskap och konst genom sin välgörenhetsverksamhet. Genom att bära deras unika hängen visar människor inte bara sin stil utan också sitt engagemang för samhället runt Upper Peninsula.

Förtydligande av texten:
Beth Millner Jewelry är en smyckesbutik som skapar och säljer unika hängsmycken. De använder sin verksamhet för att samla in pengar till olika välgörenhetsorganisationer. I år stödjer de Great Lakes Recovery Centers, Women’s Center, UPAWS och Partridge Creek Farms. Varje såld pendant resulterar i en donation på $50 till den aktuella organisationen.

Programmet har två syften – att stödja lokala konstnärer och småföretag samt att samla in pengar till viktiga uppdragsgivare i Upper Peninsula. Genom att köpa ett av deras hängsmycken får kunderna inte bara ett unikt smycke utan också möjligheten att bidra till de lokala samhällena.

Maddie Pederson, en assistent hos Beth Millner Jewelry, betonar vikten av att stödja det lokala samhället och ge kunderna möjligheten att bära unika smycken.

“Allt vi gör är för att hjälpa oss själva och våra organisationer. Dessutom får människor bära coola smycken”, säger Maddie Pederson.

Alla organisationer inom Upper Peninsula har möjlighet att ansöka om bidrag till nästa års insamlingsprogram. Genom att delta i programmet har de chansen att öka medvetenheten om sin verksamhet och samla in medel för att fortsätta sitt viktiga arbete.

Beth Millner Jewelry arbetar aktivt för att stärka banden mellan samhälle och konst genom sin välgörenhetsverksamhet. Genom att bära deras unika hängsmycken visar människor inte bara sin stil, utan också sitt engagemang för samhället runt Upper Peninsula.

Definitioner av viktiga termer:
– Pendants: Smycken som hängs runt halsen.
– Upper Peninsula: Den norra delen av delstaten Michigan i USA.

För mer information, vänligen besök Beth Millner Jewelry’s webbplats.