Arnold Jewelers Firar 40-årsjubileum med Största Smyckesutlottningen i Företagets Historia

Arnold Jewelers, en älskad familjeägd smyckes- och myntbutik, firar sitt 40-årsjubileum med en storartad gest av tacksamhet gentemot sin gemenskap. Denna lokala landmärke, grundad av Ray och Kim Arnold år 1984, har meddelat att de kommer att lotta ut smycken till ett värde av 400 000 kronor under hela mars månad.

Genom åren har butiken upprätthållit grundarnas vision om att behandla kunderna som älskade medlemmar av en utökad familj. Idag fortsätter traditionen med Ray och Kims barn, Loni och Zack Arnold, samt tre andra familjemedlemmar, vilket säkerställer att familjens etos genomsyrar alla aspekter av verksamheten.

Firandet består av veckovisa priser i mars, inklusive ett personligt anpassat namnhalsband, ett diamantarmband, ett par diamantörhängen och en Rolex-klocka. För att delta i utlottningen krävs ingen köp och intresserade deltagare kan hitta mer information på Arnold Jewelers 40-årsjubileumsutlottning.

Förutom utlottningen erbjuder butiken även en 40% rabatt på sin 40-årsjubileumskollektion till kunder som använder online-kupongkoden “40years”.

Under Loni Arnolds, en certifierad gemolog, och Zack Arnolds, en erfaren numismatist, ledarskap har butiken fortsatt att blomstra. Deras expertis inom att välja och förvärva högkvalitativa smycken garanterar att Arnold Jewelers erbjuder elegans, sofistikering och unika historier genom varje föremål i deras kollektion.

Arnold Jewelers är också engagerade i miljöhållbarhet och genomför praktiker som inkluderar återvinning och uppgradering av värdefulla föremål. Detta engagemang sträcker sig till att vara den största återförsäljaren av begagnade Rolex-klockor i Florida, med en imponerande samling på över 75 klockor vid varje given tidpunkt.

Familjen Arnolds hängivenhet till samhället är tydlig genom deras aktiva deltagande i lokala initiativ, som att vara en insamlingsplats för Baby Cycle, en ideell organisation. Deras affärsfilosofi speglar en djupt rotad tro på hållbarhet och samhällsstöd.

“När vi firar 40 år i branschen vill vår familj uttrycka vårt djupaste tack till samhället för deras ovärdeliga stöd”, sa Loni Arnold. “Denna utlottning och våra jubileumserbjudanden är vårt sätt att visa uppskattning och inbjuda alla att fortsätta känna sig som en del av vår utökade familj.”

En FAQ-sektion baserad på de huvudsakliga ämnena och informationen som presenteras i artikeln:

Fråga: Vilken butik firar sitt 40-årsjubileum?
Svar: Arnold Jewelers firar sitt 40-årsjubileum.

Fråga: När grundades Arnold Jewelers?
Svar: Arnold Jewelers grundades år 1984.

Fråga: Vad kommer Arnold Jewelers att lotta ut under mars månad?
Svar: Arnold Jewelers kommer att lotta ut smycken till ett värde av 400 000 kronor under hela mars månad.

Fråga: Vad erbjuder butiken förutom utlottningen?
Svar: Butiken erbjuder även en 40% rabatt på sin 40-årsjubileumskollektion till kunder som använder online-kupongkoden “40years”.

Fråga: Vem leder Arnold Jewelers idag?
Svar: Loni Arnold och Zack Arnold, barn till grundarna Ray och Kim Arnold, leder butiken idag.

Fråga: Vad är Loni Arnolds expertområde?
Svar: Loni Arnold är en certifierad gemolog.

Fråga: Vad är Zack Arnolds expertområde?
Svar: Zack Arnold är en erfaren numismatist.

Fråga: Vad är Arnold Jewelers engagerade i?
Svar: Arnold Jewelers är engagerade i miljöhållbarhet och återvinning av värdefulla föremål.

Fråga: Vad är Arnold Jewelers åtagande mot samhället?
Svar: Arnold Jewelers är aktivt delaktiga i lokala initiativ och fungerar som insamlingsplats för Baby Cycle, en ideell organisation.

Relaterade länkar:
Arnold Jewelers – Arnolds Jewels officiella hemsida.
Baby Cycle – Baby Cycle, ideell organisation som Arnold Jewelers stöder.