Anna Lärk Ståhlberg

Uppdaterad hemsida

Seven-Blue-Seas

Nu har vi gjort en ansiktslyftning som vi hoppas alla ska tycka om. Vi har även uppdaterat webbutiken för att underlätta shoppingen för alla våra kunder. Vi är tacksamma om ni hör av er om ni hittar några buggar eller andra fel på sidan så att vi kan rätta till dem. Hjälp oss gärna att sprida information om Good Values genom att gilla oss på Facebook eller dela länken till hemsidan på er statusrad. Tack på förhand!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s