Okategoriserade

”Min Skyddsängel” har överlämnats till BRIS

BRIS har nu fått sin egen Skyddsängel. Det är guldsmeden Hedvig Westermark som har skapat hängsmycket ”Min Skyddsängel” i Sterling silver och som nu säljs till förmån för BRIS, Barnens Rätt i Samhället.
– Det här är en fin symbol för vårt arbete som stödjer utsatta barn och unga, säger Kattis Ahlström, generalsekreterare på BRIS.
”Min Skyddsängel” har designats av Hedvig Westermark tillsammans med GoodValues, som tillverkar och säljer smycket till förmån för BRIS.
– BRIS gör ett ovärderligt arbete för barn och ungdomar som behöver stöd och jag vill gärna bidra med det jag kan. Därför har jag skapat ”Min Skyddsängel” exklusivt för BRIS.  Det ligger mycket kärlek i tankarna bakom smycket, säger Hedvig Westermark.
Min Skyddsängel överlämnades av Hedvig Westermark och Jan von Baumgarten-Ståhlberg till Emma Wiklund, BRIS.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s