BRIS

BRIS: Våldsutsatta barn behöver mer än nationell samordning!

Nyligen presenterade Socialstyrelsen resultatet av kartläggningen över vilka verksamheter som har kunskap om våld mot barn och hur den kunskapen skulle kunna spridas nationellt. I kartläggningen, som de fått i uppdrag av regeringen att genomföra, ingick också att peka ut en aktör som skulle kunna ta ett samlat nationellt ansvar för kunskapsspridningen kring våld mot barn till de som möter och arbetar med de här barnen. Läs hela texten från BRIS generalsekreterare Kattis Ahlström här.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s